جمعه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۷
معلمان نقش بی‌بدیلی در ترییت دانش‌آموزان دارند

حوزه/ امام جمعه بروجرد گفت: معلمان نقش بی بدیلی در تربیت دانش آموزان بر عهده دارند و معلمان بااخلاق اسلامی می‌توانند دانش‌آموزان خوبی برای جامعه تربیت کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجت‌الاسلام‌ سید علی حسینی امام‌جمعه بروجرد امروز در خطبه‌های نمازجمعه در مصلای امام خمینی(ره) شهرستان اظهار کرد: دشمنان ملت ایران با اتحاد و انسجام مردم و مسئولان شکست‌خورده و خواهند خورد.

وی با اشاره به اینکه امروز در شرایط نه جنگ و نه صلح به سر می‌بریم بیان کرد: تا این لحظه پیروز میدان جنگ،ملت ایران است و دشمنان در این جنگ خسارات جانی و مالی بسیاری متحمل شدند و ناوهای جنگی و هواپیماهای جنگی پیشرفته آنان ساقط شد.

امام‌جمعه بروجرد با اشاره به اینکه ایران مقتدر و سرافراز با همراهی جبهه مقاومت ایادی استکبار را شکست داده است خاطرنشان کرد:ایران مقتدر و مقاوم آمریکا را تحقیر و خوار کرد.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به هفته کار و کارگر گقت: کارگران ستون اصلی تولید و کار در کشور هستند و باید تلاش شود مشکلات این قشر زحمت کش جامعه مرتفع شود.

وی خواستار رفع مشکلات کارگران کارخانه سامان کاشی و نساجی بروجرد شد.

امام جمعه بروجرد با اشاره به ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید علامه مرتضی مطهری(ره) و روز معلم بیان کرد:معلمان نقش بی بدیلی در تربیت دانش آموزان بر عهده دارند و معلمان بااخلاق اسلامی می‌توانند دانش‌آموزان خوبی برای جامعه تربیت کنند.

حجت الاسلام حسینی اظهار کرد:از دولت تشکر می‌کنیم که کالاهای موردنیاز مردم را تأمین کرد، ضمن اینکه از دولت درخواست داریم بر بازار و قیمت‌ها جدی‌تر نظارت کند و زمینه سوءاستفاده دشمنان از شرایط اقتصادی را فراهم نکند.

وی گفت:مردم نیز به مسئولان کمک کنند و اگر کسانی در بازار اقدام به کم‌فروشی و گران‌فروشی می‌کنند تذکر داده و یا به مسئولان مرتبط اطلاع‌رسانی کنند.

امام جمعه بروجرد خاطرنشان کرد:مردم از وضعیت نانوایی‌ها گله‌مند هستند که با تلاش مسئولان کیفیت و کمیت نان به‌زودی حل‌وفصل خواهد شد.

امام‌جمعه بروجرد در پایان گفت: برای رفاه حال مردم چندین بازارچه برای توزیع کالاهای اساسی در شهرستان بروجرد ایجاد شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha